Waarom lid worden bij ONCE als ondernemer in de party- en eventcatering branche?

Ik heb nu al een aantal jaren een bedrijf in de party- en eventcatering branche. Ik ben hiermee begonnen tijdens mijn horeca studie. In het begin deed ik af en toe een partij, maar dat liep al snel uit naar elk weekend en op een gegeven moment ook doordeweeks. Toen ik eenmaal mijn studie had afgerond heb ik geĆÆnvesteerd in mijn bedrijf en had ik na een jaar een succes vol bedrijf opgericht. Al snel maakte ik kennis met ONCE en kan ik ook andere ondernemers in deze branche alleen maar aanbevelen om ook een kennis te maken met deze branchevereniging.

 

Wat is ONCE?

ONCE is opgericht door en voor party- en eventcateraars, wie zich inzetten voor de branche. Alle leden hebben een passie voor kwalitatief, duurzaam en hoogwaardig ondernemen. ONCE is dan ook een platform waar ondernemers hun passie kwijt kunnen met deze met elkaar kunnen delen. Dit is de plek waar ze elkaar inspireren en op de hoogte houden van de nieuwste trends.

 

Waarom lid worden bij ONCE?

ONCE is opgericht om het imago van de branche te versterken en de kwaliteit te vergroten. Ieder lid heeft een uniek product, dit maakt de verenging juist zo sterk. Door als ondernemers je kennis te delen en te samenwerking wordt ervoor gezorgd dat iedere ondernemer versterk wordt. Dit geldt voor zowel materiele zaken als immateriƫle zaken.

 

Ervaring als lid

Persoonlijk heb ik als ondernemer in de party- en eventcatering branche veel aan deze groep mensen gehad. Ik heb veel geleerd van andere ondernemers en het was fijn dat op het moment dat ik ergens tegen aan liep, ik mijn probleem kon delen met mensen die kennis hebben van het vak. De bijeenkomsten waren niet alleen behulpvol, maar ook zeker gezellig! Dit komt omdat de groep mensen allemaal dezelfde passie delen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *