Helix TC

Diensten

1

Mentoring

Vertrouwen opbouwen bij klanten, kritisch en overtuigend zijn. Begrijp wat jou en anderen motiveert. En geef vervolgens uw advies op een manier die gemakkelijk te begrijpen, boeiend en overtuigend is.

2

Beïnvloeden

Overtuigen, aanzetten, onderzoeken of inspireren. Wat je stijl ook is, gebruik je talenten om anderen bij je plan te betrekken. Stimuleer resultaten en leer strategisch te bewegen binnen het krachtenveld van uw organisatie. Zo breng je ook anderen in beweging.

3

Verandering

Heb jij een begeleidende rol in veranderingsprocessen en wil je maximale invloed uitoefenen? Leer de kansen van je interne of externe adviesfunctie te benutten en vul je gereedschapskist met oefeningen, modellen en interventies.

4

Onderhandelen

Houd je doelen voor ogen en de relatie intact. Overal waar mensen samenwerken, spelen verschillende belangen een rol die kan uitmonden in conflicten. Onderhandel daarom constructief en leer om te gaan met zakelijke verschillen.

5

Vaardigheid

Reis naar onbekende bestemmingen, doorbreek de routine en laat de creativiteit van jezelf en anderen de vrije loop. Leer hoe u uw creativiteit kunt stimuleren. Kies de beste ideeën en zet ze om in initiatieven.

6

Voor persoonlijke groei en betere bedrijfsresultaten

Onze trainingen zijn gericht op individuen, teams en organisaties. Denk aan leiderschap en management, assertiviteit, zelfeffectiviteit en omgaan met stress en druk op het werk. Niet alleen werknemers voelen zich beter over zichzelf. Ook onze trainingen zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Welke resultaten wil je bereiken op het werk? Welke vaardigheden heb je nodig om jezelf te ontwikkelen? Waarde toevoegen aan uw organisatie?

Waar staan wij voor?

Wanneer loopbaangroei en persoonlijke groei hand in hand gaan, worden mensen, teams en organisaties sterker.

Wij zoeken naar creatieve oplossingen die passen bij uw bedrijf.

Loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling
De wereld om ons heen verandert voortdurend. De ontwikkelingen gaan razendsnel en het is belangrijk om deze bij te houden. Het vereist aanpassingsvermogen. Als organisatie, maar ook voor jou als professional. Want stilstaan ​​is achteruit gaan, dat weet iedereen.

Een beroemd verhaal dat bijna cliché is, maar hoe ermee om te gaan? Wij helpen aspirant-individuen, groepen en organisaties actief en relevant te blijven. Dit doen we met de beste trainingen, coaches en quizzen voor jouw persoonlijke groei en met de beste programma’s, analyses en onderzoeken op maat van jouw organisatie.

Synergie maakt je echt sterker
Helix TC staat ​​wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde persoonlijke vaardigheidstrainingen, waaronder leiderschap, persoonlijke effectiviteit en projectmanagement. Met dezelfde passie en kwaliteiten hebben we deze jarenlange expertise nu geïntegreerd in een reeks erkende opleidingen. Overzicht van internationaal erkende trainingen en mastercursussen die beschikbaar zijn voor instellingen en professionals over de hele wereld.

Door de succesvolle integratie van soft skills trainingen in onze geaccrediteerde opleidingen zorgt Helix TC ervoor dat mensen, groepen en organisaties actief en productief blijven, dat is nog steeds relevant. De synergie tussen de twee maakt mensen echt sterker!

De belangrijkste herkennings- en kwaliteitslabels
Ons aanbod is uitgebreid… En onze betrokkenheid ook! Samen zetten we alle stappen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de dromen en ambities van u of uw organisatie echt leiden tot innovatie, groei en relevantie.

We doen dit al 10 jaar, dus we durven onszelf experts te noemen. Wij werken alleen met gerenommeerde docenten en trainers en beschikken over de belangrijkste certificeringen, accreditaties en keurmerken. Zo zorgen we voor innovatief, kwalitatief hoogstaand en impactvol onderwijs.