Coinbase aandelen kopen, wat moet je weten?

De crypto markt is een ongelofelijk boeiende markt. Uiteraard zijn er heel wat voor- en tegenstanders, maar we kunnen toch echt niet betwisten dat er mogelijks een zeer groot potentieel schuilgaat in deze markt. Dit gezegd hebbende is het zo dat menig aantal bedrijven die zich op deze markt hebben gericht door de jaren heen een ongelofelijk mooi parcours hebben afgelegd. Dit geldt onder meer voor de exchange Coinbase. Voor deze partij geldt dat ze zelfs in die mate is gegroeid dat ze ervoor heeft gekozen om een beursnotering aan te vragen. Op moment van schrijven heeft ze deze ook reeds verkregen en zijn de aandelen van dit bedrijf verhandelbaar op de NASDAQ. Wil jij ook graag Coinbase aandelen kopen? Dan moet je zeker en vast even verder lezen!

Indrukwekkend beursdebuut voor het Coinbase aandeel

Het Coinbase aandeel werd gelanceerd op de Amerikaanse NASDAQ beurs op woensdag 14 april 2021. Het aandeel kreeg de ticker “COIN” en beschikte over een referentieprijs van ongeveer 250 Amerikaanse dollar. De koers opende echter op zomaar even 381 Amerikaanse dollar. De trend was daarmee even gezet. Heel wat investeerders kozen voor Coinbase aandelen kopen waardoor de koers al snel verder opliep tot ze uiteindelijk een bedrag wist te bereiken van nagenoeg 430 Amerikaanse dollar. Na het behalen van deze piek kende het aandeel echter een behoorlijke terugval. Volgens heel wat experten is er op deze manier echter net een interessant instapmoment gecreëerd. Heel wat mensen hebben hun GAK op deze manier alvast sterk weten te verlagen.

Traditioneel beleggen in de cryptomarkt met Coinbase aandelen

Coinbase aandelen kopen staat eigenlijk in zekere zin logischerwijs ook een beetje gelijk aan investeren in de cryptomarkt. Je kiest er namelijk voor om te gaan beleggen in aandelen van één van de meest gerenommeerde crypto exchanges die er op de wereld bestaan. Dit gezegd hebbende gebeurt het beleggen in Coinbase aandelen uiteraard wel op een traditionele manier. Dit namelijk door middel van het kopen van gewone aandelen die genoteerd staan aan de NASDAQ. Ben jij dus met andere woorden al enige tijd aan het zoeken naar een manier om op een toegankelijke en vooral traditionele manier wat blootstelling te creëren aan de cryptomarkt binnen je portefeuille? Dan zal je merken dat beleggen in Coinbase aandelen daar zomaar voor kan zorgen.

Waar kan je Coinbase aandelen kopen?

Het ongelooflijk succesvolle beursdebuut van Coinbase heeft er logischerwijs voor gezorgd dat ongelofelijk veel mensen interesse hebben gekregen in het kopen van het aandeel van deze crypto beurs. Dat heeft als gevolg dat zowat alle belangrijke brokers ervoor hebben gekozen om het aandeel in hun aanbod op te nemen. Met andere woorden, de kans is ontzettend groot dat je gewoon bij je vaste broker kan beleggen in de aandelen van dit bedrijf. Ben jij dus met andere woorden overtuigd van het plan dat het bestuur van Coinbase voor ogen heeft en geloof je bovendien ook sterk in de toekomst van crypto? Dan zal je tot de conclusie komen dat Coinbase aandelen kopen in de praktijk zeker en vast iets kan zijn om te overwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *